Reparatie

Scooters vakkundig repareren

Scooters vakkundig repareren

Werkt uw scooter niet meer naar behoren of had u onlangs een ongeval? Dan staat Scooterservice van ’t Hof voor u paraat. In onze moderne werkplaats kunnen we vrijwel alle bromfietsmerken en –types repareren.

Onze taken variëren van banden en kabels vervangen tot motorblokken reviseren en carrosserieën uitdeuken. Dankzij onze ruime voorraad aan vervangonderdelen zal u snel weer de baan op kunnen. Als er een bepaald stuk toch niet voorhanden is, bestellen we dat voor u. Doorgaans hebben we het de volgende dag al in huis.

Uw scooter laten repareren of een bepaald onderdeel laten vervangen?

Maak vandaag nog uw afspraak!

Geniet van drie maanden garantie

Wij behandelen scooters van zowel particulieren als van ondernemers, waarbij u eenvoudig een aanvraag voor schadeherstel kan indienen via uw verzekeringsmaatschappij. Verder kopen we beschadigde scooters op om die helemaal te ontmantelen en de nog bruikbare onderdelen ervan vervolgens door te verkopen.

Bij ons heeft u de keuze om uw scooter zelf binnen te brengen. Dan heeft u die tegen de middag alweer terug. U kan uw scooter ook door ons laten ophalen op locatie. Dat doen we geheel gratis in de ruime omgeving rond Spijkenisse. Daarbovenop krijgt u op reparaties steevast drie maanden garantie.

onderdelen